Kategori: Klubb

N gr vi inn i mars, og da er det snart vr

28.02.2015 @ 14:00 i Krafs og andre ting 6 kommentarer

Utrolig digg tenke p eller hva? Imorgen er det mars, og det er snart vr! Jeg elsker vren, ikke bare fordi det er en utrolig deilig mned men ogs det at det er rstiden fr sommeren. Denne mneden her vil jeg prve at bloggen blir mest aktiv som mulig, og jeg har ogs store planer om f fikset to store prosjekt denne mneden. Ja skolen begynner p mandag, men vi har ftt et nytt rykende fersk internett s n blir bloggingen mye lettere. S n er egentlig mye av det blogg relaterte komplett, jeg prver ogs bygge ferdig min nye gaming pc'e men det tar tid ettersom jeg bygger alt fra bunnen. Selvbygd er velbygd ;)

Slenger med et gammelt bilde av meg og Harry! :D

Levlingen straks ferdig!

28.02.2015 @ 10:39 i Blogg 1 kommentar

N er jeg snart ferdig med alle hestene mine, Ante er straks i level 15. Etter dette kommer jeg ikke til kjpe ny hest p en stund, men jeg kommer ikke til kjede meg. Jeg har lovet levle for Caitlin Kingmountain s det vil bli fun. Jeg kommer nok til kjpe ny hest nr det er en som faller i smak hos meg, men atm er det ikke det.
Shoppings tur til Jorvik city Galleria

27.02.2015 @ 10:00 i new, klr, utstyr m.m 2 kommentarer

Idag sto jeg opp tidlig for shoppe en helt ny outfit jeg har hatt i tankene, og jeg bare elsker de nye fargene og stilene som hadde kommet. Jeg kom hjem med 2 nye saler og en del underlag og hodelag. Jeg kjpte ogs en del til rytteren, og jeg ble kjempefornyd med kjpet. N m jeg IKKE bruke mer sc, for jeg klarer ikke vre fattig :P
Frste aktivtet med Sun bullets!

26.02.2015 @ 20:05 i Klubb 2 kommentarer

Idag var det min frste aktivtet med Sun bullets, og jeg er rimelig stolt av meg selv siden jeg faktisk gikk p en aktivtet, ettersom jeg suger p det. Jeg var ganske spent p hvordan det ville bli ettersom jeg var med i Sun bullets fra starten av og dette var min frste aktivtet etter et halvt r. Jeg m si jeg er positivt overasket og at dem har utviklet seg mye :D S det var kjempegy. Vi hadde kordinat jakt og dressur og jeg suger i kordinater gikk det ikke s bra for meg :P Men i dressuren gikk det bedre, da hadde vi Maja og hun er kjempeflink!
Jorvik City Galleria

26.02.2015 @ 16:56 i Steder, nye plasser osv 0 kommentarer

Jorvik city er n pen og jeg vil bare si en ting FANTASTISK! James trengte noen pakker og vi mtte fikse oss biletter ved Fort Pinta og vi tok bussen ned til Jorvik City Galleria, fantastisk plass. Vi fikk mte mange ny NPC'er og den kuleste av dem alle var vel Raptor. Han synger vre hele time og ankommer scenen vr halve time (?). Det har ogs kommet en ny kjps teknikk og jeg elsker den, og den nye metoden med shopping er fantastisk. Det skal utforskes mer i Jorvik City Galleria, s flg med p bloggen for flere oppdateringer :D

Jorvik city er her

25.02.2015 @ 12:17 i Andre spill og slik 0 kommentarer

Hei alle sammen og velkommen til denne ukens utrolige oppdatering! Vi er ordentlig glade for å kunne fortelle dere om et nytt sted å besøke på Jorvik: et helt nyttkjøpesenter!

Jorvik City kjøpesenter åpner dørene for alle på Jorvik i dag! Jepp, dere leste riktig:alle! Både de med Star Rider og de uten kan henge, ha det gøy og shoppe, shoppe, shoppe i det helt nye kjøpesenteret!

Før vi forteller dere mer om Jorviks hotteste shoppingsted har vi enda flere gode nyheter til dere...

Flere oppdrag og ett ekstra level for gratisspillere!
Spillere uten Star Rider får nå mulighet til å ha det enda mer gøy i og rundt Fort Pinta når vi nå legger til en hel haug med oppdrag som før bare var tilgjengelige for betalende Star Rider-medlemmer! Nå kan gratisspillere ta del i nye oppdrag og få ekstra XP, som betyr at de kan gå opp til level 5! Nye oppdrag pluss et helt nytt kjøpesenter! Det er en god dag i dag for alle gratisspillere!

Oppdrag i Fort Pinta og level 5-moro for alle!

Helt nytt kjøpesenter, helt nye butikker!
Jorvik City kjøpesenter er et kjempekult nytt shoppingsted for alle på Jorvik, og et helt nytt kjøpesenter betyr selvsagt helt nye butikker! Her er bare en smakebit av det som allerede finnes i det nye senteret:

Megabutikker som selger klær, utstyr og tilbehørEn butikkstand som selger alle de grunnleggende tingene...pluss tonnevis som kommer i fremtidige oppdateringer! Det er også spesielle oppbevaringsbokser i kjøpesenteret, hvor dere kan lagre alle innkjøpene deres! Dette betyr at når dere åpner oppbevaringsboksen så får dere også tilgang til lageret dere har i hjemmestallen deres. Det betyr at dere aldri trenger å dra helt hjem hvis dere går tom for shoppeplass i ryggsekken deres!

Dette er bare begynnelsen! Vi lover flere nye og kule butikker og enda flere utrolige funksjoner i framtiden!

Velkommen til Jorvik City kjøpesenter!

Helt nye butikker, helt nye ting!
Ok, så vi har et nytt kjøpesenter som trenger nye butikker, og hva er det nye butikker trenger? Nye ting! Selvsagt er det massevis av nye klær til dere, såvel som nytt utstyr og nytt tilbehør til hesten deres. Så mye at vi ikke har plass til alt her i nyhetsbrevet!

Dra til Jorvik City kjøpesenter med én gang for å se alle de nye og kule klærne og tingene!

Bare en av de kule nye butikkene i Jorvik City kjøpesenter!

Det er til og med en helt ny måte å shoppe på, med ny og forbedret forhåndsvisning, med større bilder av alle tingene og muligheten til å sortere på level, pris og til og med alfabetisk! Som om ikke det er kult nok så kan du også filtrere alle tingene i butikken du er i på farger, som gjør det enda lettere å sette sammen et perfekt antrekk!

Kjempekule events til åpningsuken!
Det er en spesiell anledning, så vi trenger noen spesielle events! Jorviks megastjerne, rapperen Raptor skal opptre på scenen i kjøpesenteret, og dere kan til og med møte ham for å få en autograf etter at han er ferdig.

Se etter Henrietta inne på kjøpesenteret. Hun venter på å gi dere en t-skjorte i anledning åpningen og Raptors spesielle opptreden!

Raptor: Jorviks kuleste/teiteste rapper og superstjerne!

Alt dette høres jo flott ut, men hvordan kommer jeg meg dit?!
Dra til Fort Pinta og snakk med James, så vil han sette igang alt ved å sende dere til kjøpesenteret på et ærend. Det har kommet en helt ny busstjeneste som tar deg rett til senteret, og du trenger en billett! Du får den informasjonen du trenger fra James inne i spillet!

For å få tilgang til kjøpesenteret må du ha fullført oppdragene der du hjelper James å ta bilder i Fort Pinta. Disse oppdragene er tilgjengelige for både gratisspillere og Star Riders.

Alle ombord på bussen til Jorvik City kjøpesenter!

Når det er så mye som skjer så er det like mye nyheter å lese! Siden denne ukens oppdatering er så stor og har et nytt område, vil neste ukes oppdatering bli litt mindre og hovedsaklig fokusere på nye ting å fylle butikkene med, pluss en ekstra overraskelse som forblir et mysterium for nå!

Ha en flott uke og velkommen til Jorvik City kjøpesenter!
Hilsen Star Stable-teamet

Ridning langs veien

24.02.2015 @ 13:00 i Bilder i fokus 0 kommentarer

Jorvik city åpner 25.februar!

24.02.2015 @ 09:35 i Andre spill og slik 2 kommentarer

25 februar åpner Jorvik City. Må si jeg er overrasket over hvor raskt de åpnet et nytt område ettersom det er ikke lenge siden Dinodalen ble åpnet. Jeg skal iallefall shoppe asfuck når den åpner. Utrolig gøy med et nytt sted.

Ny uke nye muligheter!

23.02.2015 @ 11:00 i Blogg 0 kommentarer

God morgen lesere, da er det ny uke og jeg har vinterfeire. Digg! Uken blir egentlig fikse masse innlegg til dere aktive lesere, jeg prver bygge opp bloggen igjen ettersom det har vrt 2 ganske s uaktive mneder, og jeg vil jo gjerne ha en s bra som mulig blogg. S jeg jobber mye med innleggene fortiden, jeg har ogs et stort prosjekt jeg prver bli ferdig med :D

Levlingen av min siste hest Antibelle har ogs startet, det er ogs utrolig deilig og jeg har faktisk motivasjon til levle fortiden, s ingenting er noe ork. Han er i level 6 og hper p f han ferdig fr ferien er ferdig.
Starstable blogg, et milj som er i ferd med d ut?

22.02.2015 @ 16:00 i Krafs og andre ting 8 kommentarer

Jeg har lenge tenkt over dette med starstable blogg miljet. Er dette et milj som er i ferd med d ut n som blogging blir byttet ut med instagram og andre ting?

Blogg miljet n er ikke like stort som det det engang var, det er frre og frre som holder p med dette, og dette er et ganske trist syn. Selvflgelig kan ikke jeg bestemme over hva andre skal gjre, men jeg savner den tiden hvor jeg faktisk kunne g inn p mange blogger lese daglige innlegg som ble publisert. I Sverige var/er det et stort blogg milj med mange store bloggere, og det har seg slik at om man spoler 1-2 r tilbake kunne man faktisk lese utrolig mange store blogger. Det antallet har n blitt et lavt tall, og jeg leser faktisk kun 2 svenske starstable blogger som er aktive, resten har pauset, sluttet og ja. I Norge er ikke starstable blogg miljet s stort heller, men det er et par faktisk.

Jeg fler at faktisk starstable blogging har blitt byttet ut med instagram og andre sosiale medier som faktisk fungerer som en ''blogg'' for dem. Ja det er jo forsvidt enklere vre aktiv nr man bare trenger publisere noe p instagram. Det ha en blogg krever sitt, og ja det er ikke bare skrive om alt mellom himmel og jord. Jeg merker allerede at jeg kjenner p flelsen av mtte jobbe knallhardt vr dag for faktisk ha en velfungerende jobb. Men da m du faktisk ha tlmodighet, det tok tid for meg bygge opp den bloggen til faktisk den stillingen den er idag. Det er en del som forventer f tusenvis av lesere p bloggen sin etter frste dag, og nr det kanskje ikke funker for dem er instagram neste.

Ja jeg har selv instagram, og den er aktiv. Men jeg bruker den som reklamasjon til bloggen pluss div andre ting, sneak peak og egentlig alt mulig. Selvflgelig er det kult med instagram og ha flgere, jeg har selv over 1500 stk som flger meg, er en del. Men instagram har utviklet seg til et snn starstable ting som gjr at jo flere flgere du har, jo da er du populr. Se der er hun med alle de flgere *fanrage*. Selvflgelig gir det en liten mestringsflelse se folk kommentere tingene du gjr og liksa regner rundt deg, men jeg blir litt trist nr jeg ser faktisk at blogg miljet dr ut.. Jeg hper bare ikke miljet dr helt ut, for det er f igjen og vi m faktisk prve bygge opp blogg miljet igjen.
Den sykeste glitchen jeg har opplevd

22.02.2015 @ 11:00 i Bugger 5 kommentarer

S har det kommet en ny glitch som har spredd seg rundt, og fy sren kul den er. Den er verdt prve, og den er sinsykt kul. Om du tar ferga mens du har den buggen flyr du overalt, ja jeg lar bildene beskrive alt. Sjekk dette!
Sun bullets!

21.02.2015 @ 10:16 i Klubb 5 kommentarer

For 2 dager siden forlot jeg min kjre Brave Wings, dette var fordi at jeg var s uaktiv. Og ettersom alle klubber har litt krav flte ikke jeg at jeg gjorde de kravene. N har BW ftt en ny klubbleder som jeg tror vil passe perfekt til den ♥

Etter 24234534 klubbforesprsler ble jeg med i sun bullets, som er eid av Freja Zebracake. Den har ikke noe krav om vre p s og s mange aktivteter og det passer meg perfekt ettersom jeg er veldig lat. Jeg blir nok i sun bullets en stund ettersom jeg ikke er like mye aktiv som det jeg var fr.
Endelig ferie

20.02.2015 @ 09:03 i Blogg 1 kommentar

Da kan jeg ta ferie, og det er s utrolig deilig! Denne ferien skal jeg slappe av ekstremt mye og nyte! Jeg skal nok spille starstable kjempemye, henge med venner og ja :D

Hper bloggen blir litt mer aktiv fremover, jeg m rlig innrmme at disse 2 mnedene ikke har vrt mine beste blogg mneder, men n skal jeg jobbe meg opp igjen!
Valentine en ekstra uke!

19.02.2015 @ 16:00 i Oppdrag 0 kommentarer

Ekstra Valentinsmoro!

Selv med all den ekstra tiden til gjre de kule oppdragene fra forrige uke har vi bestemt oss for ta tilbake en av de gamle favorittene fra ifjor, men denne gangen er det helt nye belnninger! Valentinsposten har forsvunnet og dere m gjre alt dere kan for hjelpe Derek f leveransene sine tilbake.
Enda en uke med valentine

18.02.2015 @ 18:07 i Oppdateringene 0 kommentarer

Hei alle sammen og velkommen til denne ukens oppdatering!

Valentinsdagen forlenget!
Denne uken kan vi avslre at all Valentinsmoroa fra forrige uke har blitt forlenget en hel uke! Skredderen Donald og Catherine p kafeen trenger fortsatt deres hjel, og alle de gyale daglige oppdragene med ulla, fargene og alt det andre er fremdeles tilgjengelig. Kos dere!

Ekstra Valentinsmoro!
Selv med all den ekstra tiden til gjre de kule oppdragene fra forrige uke har vi bestemt oss for ta tilbake en av de gamle favorittene fra ifjor, men denne gangen er dethelt nye belnninger! Valentinsposten har forsvunnet og dere m gjre alt dere kan for hjelpe Derek f leveransene sine tilbake.

Derek trenger din hjelp!
Derek trenger din hjelp!

Nytt hesteutstyr og teddybjrner!
Flott, nytt hesteutstyr er n til salgs i Silverglade landsby, s hvorfor ikke svinge innom for ta en titt mens dere er p vei til hjelpe Derek? I tillegg er teddybjrnene fra forrige ukes oppdrag med Donald til salgs i Valentinsbutikkene! Skaff deg en st liten salveske-varmer fr det er for sent!

Ikke glem legge oss til p Snapchat: StarStableSnap er brukernavnet vrt og vi gjr oss klare for avslre ensuperkul sniktittsenere denne uka!

Ha en flott uke, alle sammen!
Hilsen Stable-teamet

Min vakre fjording ♥

17.02.2015 @ 19:30 i Bilder i fokus 0 kommentarerDagens trening med Ante, check ✓

15.02.2015 @ 15:41 i Ridekt/rideturer 0 kommentarer

S idag er det en stressende dag, mye som m fikses ikke bare innlegg, men jeg m ogs gjre meg klar for min siste uke p skolen fr ferie. Vi vil nok ha en del innleveringer, og ettersom jeg har vrt hjemme fra skolen et par uker m jeg virkelig komme igang. S idag tok jeg med Ante eller Antibelle p en aldeles lett kt, det er det jeg vil starte med. Jobbe han lett og ke og ke etterhvert som han kommer seg. Vi red mye p slakke tyler, og han virket avslappet. Imorgen skal jeg til ridehuset med han, der vil han bde f trening med transport og ikke minst litt miljtrening.

Mt Antibelle aka Ante

15.02.2015 @ 10:00 i Hester 2 kommentarer

Antibelle ''Ante'' er en Morgan som kom til verden en vakker vr dag i 2006, og fikk igr kveld ankomme mine hender. Ante er en vakker Morgan hest med stort potensiale som allround hest, og jeg vil satse mye med han i dressuren. Oppveksten til Ante har ikke vrt den beste og dermed er han veldig krevende. Han krever nok mye tid av meg og den tiden skal han jo selvflgelig f. Ante vil nok bli en fin hest, for det er potensiale i han. Jeg kommer nok til trene mye fra bakken, og mye med tillit. nsk Antibelle velkommen til familien! ♥
Valentine outfit

14.02.2015 @ 11:00 i outfit 0 kommentarer

Rytter: Hjelm: Goldenhills Kjole: Valentine butikk Hansker: Silverglade landsby Bukse: Silverglade landsby Stvler: Lifetime Briller: Valentine butikk

Hest: Hodelag: Oppdrag Sal: Oppdrag Underlag: Goldenhills (?) Bandasjer: Goldenhills Dekorasjon: Oppdrag

Da har jeg laget rets valentine outfit p Katarina, og jeg sier det bare. Dette er Katarina Silverhill! Neida, men jeg syntes at slike klassiske outfiter passer best p henne, og at det blir litt stillreint. Denne outfiten kommer jeg til bruke under hele valentine idag, og jeg syntes den ble ganske fin. Ha en fin valentine idag folkens, og kos dere


Valentine over hele Jorvik

13.02.2015 @ 18:10 i Hytider 1 kommentar

Er det bare meg eller blir teamet flinkere og flinkere for vr hytid? rets valentine dekorasjon var bare fantastisk. Ballonger, hjerter ja alt egentlig :D Har ridd litt runt og ttt litt bilder og bare elsker hytidene p starstable ♥
Oppdateringen 12.02.2015

13.02.2015 @ 13:16 i Oppdateringene 1 kommentar

Oppdragene

Kafeier Catherine elsker Valentinsdagen. S mye at hun har vrt bittelitt for ambisis med ideene sine om hvordan dekorere kafeen... Og menyene... og kakene... Det er nok best at dere rir til Jarlaheim for se hva dere kan hjelpe henne med fr hun blir helt grn!


..Donald trengte ogs hjelp!

Catherine er ikke den eneste som har gapt over for mye denne Valentinssesongen. Skredderen Donald i Silverglade landsby har altfor mange ordre og ikke nok materialer til fullfre dem. Han trenger ull, men hvor har Landons favorittsau blitt av? Han m ogs farge ullen med spesielle farger, men hvem kan lage dem, og har de de rette ingrediensene? Donald trenger masse hjelp, men han har en skikkelig st belnning til dere til slutt. Dere kommer til f en superfin overraskelse!

Dette var en fin oppdatering, og jeg nsker meg mye mer av dette :D

STOR OPPDATERING

12.02.2015 @ 19:15 i Oppdateringene 0 kommentarer

Hei alle sammen!

Er dere klare for Kjrlighet la Jorvik til Valentinsdagen? I s fall kjrer vi i gang en gyal oppdatering inkludert tre nye hester man kan forelske seg i!

God Valentinsdag fra Star Stable!
God Valentinsdag fra Star Stable!

Valentins-oppdrag: Dobbelt s moro!
For feire Valentinsdagen tenkte vi vise dere hvor glade vi er i dere med ikke n, men TO sett oppdrag, hvor to av yas innbyggere trenger masse hjelp fordi de har tatt imot alfor mye arbeid i forkant av Valentinsdagen...

Catherines kakerot
Kafeier Catherine elsker Valentinsdagen. S mye at hun har vrt bittelitt for ambisis med ideene sine om hvordan dekorere kafeen... Og menyene... og kakene... Det er nok best at dere rir til Jarlaheim for se hva dere kan hjelpe henne med fr hun blir helt grn!

Nr du har hjulpet Catherine f tak i alle ingrediensene kan du kjpe Valentins-tertene du har hjulpet henne med i kafeen i en kort periode. Nam nam!

Donalds fargekval
Catherine er ikke den eneste som har gapt over for mye denne Valentinssesongen. Skredderen Donald i Silverglade landsby har altfor mange ordre og ikke nok materialer til fullfre dem. Han trenger ull, men hvor har Landons favorittsau blitt av? Han m ogs farge ullen med spesielle farger, men hvem kan lage dem, og har de de rette ingrediensene?

Donald trenger masse hjelp, men han har en skikkelig st belnning til dere til slutt. Dere kommer til f en superfin overraskelse!

For kunne hjelpe Donald m dere ha fullfrt oppdraget hvor dere hjelper baronessen finne ut hvem som har delagt druene hennes. For f den kule overraskelsen m du ha fullfrt det daglige oppdraget hos Landon, hvor du fr ull til Donald.

Elsker shoppe!
Vi digger shoppe, og nr det er kjrlighet i luften er det ogs p tide sette opp Valentinsbutikkene over hele Jorvik! Ri avsted og finn ut hva som er til salgs...

En hndful nye butikker selger hy, klementiner, gulrtter og andre ndvendigheter vil pne p et par ekstra steder rundt p ya! N trenger dere ikke bruke s mye tid p reise for f tak i disse grunnleggende tingene!

En, to, tre nye hester!
Dra til vingrden for ta en titt p de nydelige nye fargene p Morab og Morganhestene der, og i Valedalestallen har de ftt inn praktfulle Selle Francais! Hvorfor ikke trave over dit og se om ikke du forelsker deg i disse skjnnhetene!

Forelsk deg i disse nydelige, nye hestene!
Forelsk deg i disse nydelige, nye hestene!

Hestemarked
Eddie og Ferdinand ser fram til besk fra dere p det nye stedet i Kapp Vest Fiskelandsby, hvor de n har satt opp hestemarkedet!

Puh! Det var mye nyheter! Kos dere med denne oppdateringen og ha en kjempefin uke!

Hilsen Star Stable teamet

Riding in the sunset

10.02.2015 @ 16:00 i Bilder i fokus 1 kommentar

Den savnede hesten er tilbake

10.02.2015 @ 12:01 i Bugger 2 kommentarer

Etter en heftig diskusjon med starstable teamet om at jeg faktisk ikke hadde solgt min kjre Nightgaze, er n Nightgaze tilbake i stallen. Teamet sa jeg hadde solgt hesten min, og jeg mtte vre rlig si nei at jeg hadde bugget og at hesten forsvant. Fikk jo selvflgelig litt kjeft for at jeg hadde bugget, men mtte vre rlig. S n er min kjre Nightgaze tilbake ♥
Et hyggelig besk!

09.02.2015 @ 17:37 i Bugger 4 kommentarer

Lagt merke til at nr du gjr manbuggen at folk kan beske stallen din? Haha, det ble et stort besk igr i min hjemstall og jeg tror nok hestene ble veldig forrvirret over alle som kom. En ting som skjedde var at jeg avsluttet spillet imens jeg hadde manbuggen og Andaen min Nightgaze forsvant, han er ingen steder og om jeg prver sende han p hesteya og tar tilbake er han ikke i stallen. S jeg m sende melding til support om dem kan finne Nightgaze tilbake, fordi jeg bugget han vekk. Mystisk :O
Det blir nok litt stille fremover

08.02.2015 @ 21:32 i Krafs og andre ting 2 kommentarer

I lpet av denne uken og fremover vil det bli lite aktivt. Jeg kommer heller ikke til logge p s mye. Jeg m tenke mye IRL n og jeg er veldig deprimert. Men takket vre gode venner, smiler jeg fortsatt :) Jeg skal komme igjennom dette og vre sterk.

Dette fr vre et bildelst innlegg.

Men jeg kommer tilbake, sterkere en noen gang. Bare gi meg 1-3 uker ♥

Lyst til å gjøre noe på bussen? Gjør som Kai

....og spill på bussen.

Det er som å ta nettet på bussen til et nytt level. Igår dro jeg til Sandefjord der jeg blir litt fremover,  og bussturen tok 2 og en halv time.   Så pc'en min var fulladet og jeg satt og levlet og gjorde til og meg mesterskap. Men gud å det teleporterte. Haha så et tips fra Kai spill på bussen :D

Galopp i motbakke

06.02.2015 @ 11:00 i Bilder i fokus 1 kommentarMan buggen!

05.02.2015 @ 18:23 i Bugger 0 kommentarer
I det siste har det gtt rundt om hele sso verden denne skalte man buggen. Og den er ganske kul. Jeg prvde den p Airdale og nr jeg tenker meg om passer faktisk han helt svart man. Det er flere som lurer p hvordan man gjr denne buggen, s nedenfor ser dere video om hvordan man gjr det :DI lpet av levling med Kai kan det skje litt av hvert

05.02.2015 @ 14:00 i Krafs og andre ting 0 kommentarer

Jeg lover dere, jeg er en ganske dyktig person til en ting og det er oppdage bugger eller andre ting som f.eks ting som gjr at jeg spretter til helvete. Haha! Men ettersom jeg spiller p brbar n fram til min stasjonre pc'e er ferdig bygd opp har jeg vanskeligheter for rotere, dermed gjr det, det vanskeligere for meg gjre lp uten feile. S haha :P
Oppdatering 04.02.2015

05.02.2015 @ 09:48 i Oppdateringene 0 kommentarer

Denne uken var det en oppdatering som jeg virkelig likte, nemlig fullt av nye ting. Det var kjempemye oppdrag ikke minst, og ja jeg bare elsker oppdateringene fortiden.

Lyst til prve geocaching?

Har du noen gang prvd geocaching? Det er en slags blanding av orientering og skattejakt, og Andy i Firgrove er fast bestemt p ke oppmerksomheten rundt denne spennende og morsomme aktiviteten p Jorvik! Jeg syntes det var kjempemorsomt, og ikke minst at vi fikk en del XP. Jeg gir oppdraget terningkast 5 :D

SPOILER


De nye klrene

Helt nye klr, blant annet dobbelspente jakker og en nydelig og koselig strikkegenser er n til salgs hos Earl's Hideaway, en butikk som ligger nrme Jorvikstallens arena. Ri dit og ta en titt!


Level 17!woop

04.02.2015 @ 18:02 i Oppdateringene 0 kommentarer

Hei alle sammen og velkommen til denne ukens oppdatering!

Frst vil vi si takk for at dere har vrt s tlmodige og ventet mens vi har gjort alle tingene bak kulissene i dag: dere er best!

Vil dere prve geocaching?
Har du noen gang prvd geocaching? Det er en slags blanding av orientering og skattejakt, og Andy i Firgrove er fast bestemt p ke oppmerksomheten rundt denne spennende og morsomme aktiviteten p Jorvik!

Hjelp Andy  f geocaching-konkurransen hans opp og kjre i Firgrove!
Hjelp Andy f geocaching-konkurransen hans opp og kjre i Firgrove!

Han kommer til trenge din hjelp til f alt p plass og klart for hans spesielle geocaching-konkurranse, s ri til Firgrove og sjekk ut hva du kan hjelpe med! Kanskje det til og med er en premie i vente?!

Du m ha fullfrt oppdraget der man hjelper fru Packard bake en kake til Andy. Du m ogs ha prvd Goldenleaf-veddelpet for frste gang.

Mer galskap med Jack Goldspur!
Det virker som at Jack er dum nok til fremdeles trenge din hjelp. Han er ikke s smart, s vr litt grei med ham!

Jakker og jumpere!
Helt nye klr, blant annet dobbelspente jakker og en nydelig og koselig strikkegenser er n til salgs hos Earl's Hideaway, en butikk som ligger nrme Jorvikstallens arena. Ri dit og ta en titt!

Hestemarked
Eddie og Ferdinand har stoppet i Kapp Vest Fiskelandsby og har begynt sette opp hestemarkedet!

Takk igjen for at dere har holdt ut med oss gjennom dagens noe lengre oppdatering, og kos dere med geocaching!

Ha en flott uke!
Hilsen Star Stable-teamet

Lengere nedetid

04.02.2015 @ 12:54 i Blogg 1 kommentar

Viktig flge med p facebook idag ettersom starstable skal ha lengere nedetid en normalt. Jeg kunne logge p n, noe som var litt rart egentlig men da fr jeg iallefall trent :P Blir deilig bli ferdig. Jeg tror og hper p Valentine spesiall idag, og oppdrag :D Vil i level 17 n!

Hva tror dere skjer i denne oppdateringen?

Western med Jademaster

03.02.2015 @ 13:00 i Ridekt/rideturer 0 kommentarer

Jaden og jeg har prvd ut litt nytt i det siste, og det har vrt western. Vi har trent mye p terrenget i det siste og han trengte en liten variasjon. Dermed har vi trent p litt western. Han ser ut til like det som en variasjon. Og jeg vil trene mer med han fremover med det. Silverhill har ogs blitt brukt litt i det siste og han brenner for det.
Valentines tilbud

02.02.2015 @ 17:55 i new, klr, utstyr m.m 0 kommentarer

Overask din Valentin med gode Valentinstilbud fra Star Stables gavebutikk!
I r er det lettere enn noensinne velge en Valentinsgave! Star Stables gavebutikk har nemlig en rekke romantiske gavepakker som passer ypperlig til Star Stable fans i alle aldre!

Er du en ny spiller som nsker deg en kjapp start? Eller kanskje du er en supererfaren Livstidsmedlem og Star Rider som nsker deg den ultimate kningen i Star Coins-beholdningen din? Star Stable gavebutikken har gode tilbud p Star Coins og Livstidsmedlemskap-pakker som passer alle medlemmer og alle lommebker!

Som prikken over i'en mottar du ikke bare gavekoden din umiddelbart via e-post. Dette er ikke bare en usynlig digital gave; alle pakkene vre kommer med en nydelig Valentinskort som blir sendt til adressen din, noe som betyr at spillerne fr en fortryllende overraskelse fra sin hemmelige (eller ikke s hemmelige) beundrer!

Overask din Valentin med gode Valentinstilbud fra Star Stables gavebutikk!
Overask din Valentin med gode Valentinstilbud fra Star Stables gavebutikk!

Disse utrolige Valentinstilbudene er kun tilgjengeligei en begrenset periodeog her er det du kan velge mellom:

    • 3000 Star Coins
    • 5000 Star Coins
    • 10 000 Star Coinsvrt beste tilbud p Star Coins noensinne!

  • Livstidsmedlemskap Star Rider + 3000 Star Coins
  • Livstidsmedlemskap Star Rider + 5000 Star Coins
  • Livstidsmedlemskap Star Rider + 10 000 Star Coinsvrt beste livstids-tilbud noensinne!Vis litt kjrlighet denne Valentinsdagen med en gave fylt av eventyr, moro og vennskap! Klikk for g til Star Stables gavebutikk n!

Beundret med G.E.D

01.02.2015 @ 10:58 i Oppdrag/rykte 1 kommentar

Da er endelig jeg ferdig med omdmme hos G.E.D. N har jeg ingen omdmme gjren uten Jarlasson som er et lp da og jeg tenker gjre lpet vr dag som jeg har gjort n helt siden dag en. Dette gjorde dagen lys.

Katarina Silverhill

Katarina Silverhill 16, Gamvik
Hei og hjertelig velkommen til min blogg. Her vil du f et lite innblikk av min hverdag p Starstable online. Jeg bor p New hillcrest stallen sammen med mine flotte hester og ponnier. Jeg liker og utforske starstables plasser og vre med klubben og venner. Hper du liker bloggen min!

Sk

Widgets

bilde bilde bilde

Design

Laget av Lisa
hits