Kategori: Høytider

God påske!

04.04.2015 @ 12:00 i Høytider 1 kommentar

 

Aprilsnarr og fanteri

01.04.2015 @ 21:07 i Høytider 0 kommentarer

Ja 1.april, mye som sies denne dagen. Starstable hadde som alle andre år sin årlige aprillsnarr, i år var det faktisk nesten litt sånn at man gikk på det med engang. De skrev at de ville spare energi med å senke lysstyrken sin litt, ja det virker jo logisk. Så det trodde jeg faktisk på, men jeg hadde en anelse! ;) Når jeg logget på var det svart, det var mørkt. Det kom opp en sånn boble med masse tekst om alt dette. Det stod også oppdrag man ikke burde gjøre, lol. Etter det ble det lyst og det kom aprillsnarr, haha!

 

Også kom jo de spesielle fargene på hestene man kan velge og vrake mellom. Jeg orket ikke å ta bilder av alle så har plukket ut et par bilder. Kos dere! Jeg håper også deres april har startet bra, har ikke blitt lurt så mange ganger selv men det er bra da. Eller jo en gang faktisk. Mammaen min IRL la ut et bilde på facebook av en søt hunde valp som hun sa kom hjem til oss om 3-4 uker, jeg fikk panikk men det var en joke da. Haha!


 

Dagens lille spøk

01.04.2015 @ 10:49 i Høytider 2 kommentarer

Ja jeg er vel ikke så veldig tradisjonell når det kommer til 1.april å sånt, men jeg tar alltid en spøk. Denne gangen var det min lille Cassandra Starbridge. Jeg suger på å finne spøker så jeg bare tok en spøk. Lol. 

Imorgen er det 1.april

31.03.2015 @ 14:00 i Høytider 0 kommentarer

Slenger med et bilde av meg og min gode venn Fiona fra april 2014.  Det er 1.april imorgen og på oppdateringen. Man vet aldri hva teamet har på lur men er ganske så spent på hva vi har i vente! 

Valentine over hele Jorvik

13.02.2015 @ 18:10 i Høytider 1 kommentar

Er det bare meg eller blir teamet flinkere og flinkere for vær høytid? Årets valentine dekorasjon var bare fantastisk. Ballonger, hjerter ja alt egentlig :D Har ridd litt runt og ttt litt bilder og bare elsker høytidene på starstable ♥
Godt nyttår

31.12.2014 @ 10:00 i Høytider 1 kommentar

Godt nyttår alle sammen, nå er det 2015 som står for tur og jeg gleder meg :D


God jul og godt nyttår!

24.12.2014 @ 10:00 i Høytider 1 kommentar

Jeg og mine vakre hester og ponnier ønsker alle en kjempefin juleaften. Her skal det selvfølgelig feires til 100 og det blir en koselig dag med familie og venner. Jeg gleder meg også til å åpne gavene selvfølgelig og håper jeg får noe av det jeg ønsket meg mest nemlig ny gaming pc og penger.

 God jul og godt nyttår lesere,fans, venner ja alle! ♥

Nå er vi i desember!

01.12.2014 @ 17:38 i Høytider 0 kommentarer

Da ønsker vi Desember velkommen inn til oss. Nå er det endelig snart jul, og vi kan glede oss over til alle juleoppdragene og alle tingene vi skal gjøre. Nå kan ingen si til meg at det er for tidlig å gå i nisseklær, for jeg kommer virkelig til å gå kledd som en nisse fremover. Jeg vil spre glede og jul over hele jorvik! :P 

 

Kalenderen vil det ikke bli så mye av, MEN! Jeg kommer til derimot til og ha en liten kalender iblandt der dere vil få ha design, headere, konkurranser og mye mer. Så jeg gleder meg masse. 

 

Om du ser meg fremover ser du meg sikkert i juleklær, for nå er det snart jul!Katarina Silverhill

Katarina Silverhill 16, Gamvik
Hei og hjertelig velkommen til min blogg. Her vil du få et lite innblikk av min hverdag på Starstable online. Jeg bor på New hillcrest stallen sammen med mine flotte hester og ponnier. Jeg liker og utforske starstables plasser og være med klubben og venner. Håper du liker bloggen min!

Søk

Widgets

bilde bilde bilde

Design

Laget av Lisa
hits