Kategori: Andre spill og slik

Heeyoo

16.06.2015 @ 12:00 i Andre spill og slik 1 kommentar

Heei, sorry for lite blogging blir nok mindre! Jeg er syk jeg orker ikke spille pga det. Jeg skal bort til ullared den 24 jeg blir borte i 3 dager med min bestevenn! Det gleder jeg meg masse til :D Orker ikke lage et langt innlegg, men ja neste uke kommer det masse innlegg :D

Litt mer bilder fra RCC (Riding club championship)

07.04.2015 @ 13:09 i Andre spill og slik 0 kommentarer

Jeg har n kommet i makslevel p RCC som da er level 60, Kaigeeker.no! Jeg har ogs oppgradert hesten min til svart og hvit og den heter ikke annet en Silverhill haha. Slenger med noen bilder.
Riding Club Championship

29.03.2015 @ 10:00 i Andre spill og slik 3 kommentarer

One word AMAZING! Ja dette spillet er faktisk et spill jeg har spilt mye under de siste dagene. Jeg nrmer meg level 60 (makslevel) siden jeg er i level 58. Riding Club Championship var fr et populrt online spill der folk konkurrerte mot hverandre fr spillet ble lagt ned. Spillet ble opprettet p facebook og man kan oppleve nesten samme ting. Selvflgelig var grafikken bedre p original spillet, men de har nesten samme ting p facebook. P RCC (Riding Club Championship) kan du ri stevner, treninger, lage dine egene baner, ri agility, brste, kjpe hester, ri ute og mye mer. Det jeg liker ekstra godt er at hesten har galoppbytter og spillet i seg selv er fantastisk. Du kan kun spille det via facebook. Jeg hadde gitt spillet terningkast 5 fordi det er en del som kan bli bedre, men mye er bra!

Jorvik city er her

25.02.2015 @ 12:17 i Andre spill og slik 0 kommentarer

Hei alle sammen og velkommen til denne ukens utrolige oppdatering! Vi er ordentlig glade for å kunne fortelle dere om et nytt sted å besøke på Jorvik: et helt nyttkjøpesenter!

Jorvik City kjøpesenter åpner dørene for alle på Jorvik i dag! Jepp, dere leste riktig:alle! Både de med Star Rider og de uten kan henge, ha det gøy og shoppe, shoppe, shoppe i det helt nye kjøpesenteret!

Før vi forteller dere mer om Jorviks hotteste shoppingsted har vi enda flere gode nyheter til dere...

Flere oppdrag og ett ekstra level for gratisspillere!
Spillere uten Star Rider får nå mulighet til å ha det enda mer gøy i og rundt Fort Pinta når vi nå legger til en hel haug med oppdrag som før bare var tilgjengelige for betalende Star Rider-medlemmer! Nå kan gratisspillere ta del i nye oppdrag og få ekstra XP, som betyr at de kan gå opp til level 5! Nye oppdrag pluss et helt nytt kjøpesenter! Det er en god dag i dag for alle gratisspillere!

Oppdrag i Fort Pinta og level 5-moro for alle!

Helt nytt kjøpesenter, helt nye butikker!
Jorvik City kjøpesenter er et kjempekult nytt shoppingsted for alle på Jorvik, og et helt nytt kjøpesenter betyr selvsagt helt nye butikker! Her er bare en smakebit av det som allerede finnes i det nye senteret:

Megabutikker som selger klær, utstyr og tilbehørEn butikkstand som selger alle de grunnleggende tingene...pluss tonnevis som kommer i fremtidige oppdateringer! Det er også spesielle oppbevaringsbokser i kjøpesenteret, hvor dere kan lagre alle innkjøpene deres! Dette betyr at når dere åpner oppbevaringsboksen så får dere også tilgang til lageret dere har i hjemmestallen deres. Det betyr at dere aldri trenger å dra helt hjem hvis dere går tom for shoppeplass i ryggsekken deres!

Dette er bare begynnelsen! Vi lover flere nye og kule butikker og enda flere utrolige funksjoner i framtiden!

Velkommen til Jorvik City kjøpesenter!

Helt nye butikker, helt nye ting!
Ok, så vi har et nytt kjøpesenter som trenger nye butikker, og hva er det nye butikker trenger? Nye ting! Selvsagt er det massevis av nye klær til dere, såvel som nytt utstyr og nytt tilbehør til hesten deres. Så mye at vi ikke har plass til alt her i nyhetsbrevet!

Dra til Jorvik City kjøpesenter med én gang for å se alle de nye og kule klærne og tingene!

Bare en av de kule nye butikkene i Jorvik City kjøpesenter!

Det er til og med en helt ny måte å shoppe på, med ny og forbedret forhåndsvisning, med større bilder av alle tingene og muligheten til å sortere på level, pris og til og med alfabetisk! Som om ikke det er kult nok så kan du også filtrere alle tingene i butikken du er i på farger, som gjør det enda lettere å sette sammen et perfekt antrekk!

Kjempekule events til åpningsuken!
Det er en spesiell anledning, så vi trenger noen spesielle events! Jorviks megastjerne, rapperen Raptor skal opptre på scenen i kjøpesenteret, og dere kan til og med møte ham for å få en autograf etter at han er ferdig.

Se etter Henrietta inne på kjøpesenteret. Hun venter på å gi dere en t-skjorte i anledning åpningen og Raptors spesielle opptreden!

Raptor: Jorviks kuleste/teiteste rapper og superstjerne!

Alt dette høres jo flott ut, men hvordan kommer jeg meg dit?!
Dra til Fort Pinta og snakk med James, så vil han sette igang alt ved å sende dere til kjøpesenteret på et ærend. Det har kommet en helt ny busstjeneste som tar deg rett til senteret, og du trenger en billett! Du får den informasjonen du trenger fra James inne i spillet!

For å få tilgang til kjøpesenteret må du ha fullført oppdragene der du hjelper James å ta bilder i Fort Pinta. Disse oppdragene er tilgjengelige for både gratisspillere og Star Riders.

Alle ombord på bussen til Jorvik City kjøpesenter!

Når det er så mye som skjer så er det like mye nyheter å lese! Siden denne ukens oppdatering er så stor og har et nytt område, vil neste ukes oppdatering bli litt mindre og hovedsaklig fokusere på nye ting å fylle butikkene med, pluss en ekstra overraskelse som forblir et mysterium for nå!

Ha en flott uke og velkommen til Jorvik City kjøpesenter!
Hilsen Star Stable-teamet

Jorvik city åpner 25.februar!

24.02.2015 @ 09:35 i Andre spill og slik 2 kommentarer

25 februar åpner Jorvik City. Må si jeg er overrasket over hvor raskt de åpnet et nytt område ettersom det er ikke lenge siden Dinodalen ble åpnet. Jeg skal iallefall shoppe asfuck når den åpner. Utrolig gøy med et nytt sted.

(LIVE) JOIN MEG OG SE NR JEG REDIGERER

28.09.2014 @ 11:56 i Andre spill og slik 1 kommentar

https://join.me/478-590-804

Hvor kan du laste ned ride?

18.09.2014 @ 15:00 i Andre spill og slik 0 kommentarer

Etter at jeg la ut innlegget ''Ride!'' har jeg ftt mange foresprsler om hvor, og om det er cd. Her er svaret:

Du trenger IKKE CD for og spille det. Spillet koster penger. og ja jeg kjpte det. Du kan prve det i 2 dager tror jeg som en slags trial fr du m kjpe det. Spillet finner du her:

http://www.bigfishgames.com/download-games/3358/ride/index.html

Du m opprette en bruker som tar deg 3 minutter for og laste et ned. Enjoy!

Ride

16.09.2014 @ 14:00 i Andre spill og slik 4 kommentarer

Igr prvde jeg et spill som het ''Ride!''. Jeg m si jeg er overasket og jeg har virkelig blitt helt nerd p det.

Ride handler egentlig ikke om noe spessielt annet en at man skal ri stevner. Man rir i sprangridning, dressur og feltritt. Du m jobbe deg opp, og jeg vil si spillet er kjempegy. Det er nok litt synd at det er s vanskelig forst hvordan man skal gjre det riktig s om man gjr det feil, faller man av eller hesten stopper.Du kan ogs ha flere hester samtidig og velge utifra styrke, utholdenhet osv. Grafikken p spillet er s som s, men ikke noe klage p. Dessverre tror jeg dette spillet er et typisk ''lei av'' spill, slik at om man spiller det for mye, s gr man lei. Jeg tror jeg kommer til og nerde videre p dette litt fremover.


Katarina Silverhill

Katarina Silverhill 16, Gamvik
Hei og hjertelig velkommen til min blogg. Her vil du f et lite innblikk av min hverdag p Starstable online. Jeg bor p New hillcrest stallen sammen med mine flotte hester og ponnier. Jeg liker og utforske starstables plasser og vre med klubben og venner. Hper du liker bloggen min!

Sk

Widgets

bilde bilde bilde

Design

Laget av Lisa
hits