Åpent hus i Jorvik!

05.08.2015 @ 14:08 i Oppdateringene 0 kommentarer
Hei alle sammen! Her kommer ukens oppdatering for Star Stable!

Åpent hus!
Johanna på Jorvikstallen hadde en kjempegod idé - nå som det er sommer og Jorvik er på sitt vakreste ønsker hun at alle turistene vet om Jorvikstallen! Hvordan? Ved å holde åpent hus, selvsagt! Hun planlegger å åpne stalldørene til alle og enhver, og arrangerer morsomme aktiviteter for alle besøkende!

De morsomme aktivitetene er der dere kommer inn! Ri til Jorvikstallen og hjelp Johanna med å gjøre klart til omvisning! Forresten, har dere noen gang tenkt på å bli ridelærere...? I såfall er dette oppdraget midt i blinken!

Johanna åpner dørene i Jorvikstallen!
Johanna åpner dørene i Jorvikstallen!

For å ta del i Åpent Hus-moroa må du være Star Rider og ha fullført oppdragene hvor du melker kyrne og forer hestene og grisene på Jorvikstallen.

Helt nye Åpent Hus-greier!
Helt nye og eksklusive klær og utstyr er på lager i den spesielle Åpent Hus-butikken ved Jorvikstallen, så hvorfor ikke ta en titt på dem, mens dere hjelper Johanna?

Hestemarked
Denne uken blir hestemarkedet satt opp ved Jorvikstallens ridearena.

Fort Pinta strandmoro!
Strandmoroa fortsetter gjennom hele august, så hvis dere ikke har gått lei av Tim og den merkelige språkbruken hans, så kan dere fortsatt henge med ham og hjelpe ham! Det samme gjelder veddeløpet på stranda i Fort Pinta - tilgjengelig i HELE august! Hurra!

Ha en fantastisk uke, alle sammen!
Hilsen Star Stable-teamet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katarina Silverhill

Katarina Silverhill 16, Gamvik
kommer senere

Søk

Widgets

bilde bilde bilde

Design

Laget av Lisa
hits