Starstable blogg, et miljø som er i ferd med å dø ut?

22.02.2015 @ 16:00 i Krafs og andre ting 8 kommentarer

Jeg har lenge tenkt over dette med starstable blogg miljøet. Er dette et miljø som er i ferd med å dø ut nå som blogging blir byttet ut med instagram og andre ting?

 

 

Blogg miljøet nå er ikke like stort som det det engang var, det er færre og færre som holder på med dette, og dette er et ganske trist syn. Selvfølgelig kan ikke jeg bestemme over hva andre skal gjøre, men jeg savner den tiden hvor jeg faktisk kunne gå inn på mange blogger å lese daglige innlegg som ble publisert. I Sverige var/er det et stort blogg miljø med mange store bloggere, og det har seg slik at om man spoler 1-2 år tilbake kunne man faktisk lese utrolig mange store blogger. Det antallet har nå blitt et lavt tall, og jeg leser faktisk kun 2 svenske starstable blogger som er aktive, resten har pauset, sluttet og ja. I Norge er ikke starstable blogg miljøet så stort heller, men det er et par faktisk. 

 

Jeg føler at faktisk starstable blogging har blitt byttet ut med instagram og andre sosiale medier som faktisk fungerer som en ''blogg'' for dem. Ja det er jo forsåvidt enklere å være aktiv når man bare trenger å publisere noe på instagram. Det å ha en blogg krever sitt, og ja det er ikke bare å skrive om alt mellom himmel og jord. Jeg merker allerede at jeg kjenner på følelsen av å måtte jobbe knallhardt vær dag for å faktisk ha en velfungerende jobb. Men da må du faktisk ha tålmodighet, det tok tid for meg å bygge opp den bloggen til faktisk den stillingen den er idag. Det er en del som forventer å få tusenvis av lesere på bloggen sin etter første dag, og når det kanskje ikke funker for dem er instagram neste. 

 

Ja jeg har selv instagram, og den er aktiv. Men jeg bruker den som reklamasjon til bloggen pluss div andre ting, sneak peak og egentlig alt mulig. Selvfølgelig er det kult med instagram og ha følgere, jeg har selv over 1500 stk som følger meg, er en del. Men instagram har utviklet seg til et sånn starstable ting som gjør at jo flere følgere du har, jo da er du populær. Se der er hun med alle de følgere *fanrage*. Selvfølgelig gir det en liten mestringsfølelse å se folk kommentere tingene du gjør og liksa regner rundt deg, men jeg blir litt trist når jeg ser faktisk at blogg miljøet dør ut.. Jeg håper bare ikke miljøet dør helt ut, for det er få igjen og vi må faktisk prøve å bygge opp blogg miljøet igjen. 
8 kommentarer

Postet av: Pink Drink - A girls life

Ha en fin søndag :-)
Dato: 22.02.2015 Tid: 16:06 URL: http://pinkdrink.blogg.no

Postet av: Amanda Lightninggirl

Bra sagt Kai! Jeg tenker det samme her. Av de bloggene jeg leser som er aktive er din, Esther, Alice Winterbell (ikke SÅ aktiv nå lenger for å si det sånn...) og Esmeralda Silverforce. Jeg har noen ganger følt at jeg burde gi opp dette, men jeg hater egentlig å gi opp Cx
Dato: 22.02.2015 Tid: 16:08 URL: http://lightninggirl.blogg.no

Postet av: helene snowpaw

Les bloggen min da vel!! (ja, jeg VET at den heter hamsterprosjektet,men les den så får du sikkert vite det)
Dato: 22.02.2015 Tid: 19:51 URL: http://hamsterproskjektet.wordpress.com

Postet av: Zoey Candlevalley

Samma her:) Jeg har lenge fundert om jeg skal lage meg blogg selv men det er litt usikkert hehe xD Kan jo si ifra hvis jeg lager en:p Elsker bloggen din forresten, så får du ha en fin dag videre:)
Dato: 22.02.2015 Tid: 20:46 URL:

Postet av: Aleksandrina silverheart

Sjekk ut blogger min! Er litt uaktsom men skal starte i morgen!♥
Dato: 22.02.2015 Tid: 22:18 URL: http://silverheart.blogg.no

Postet av: Adele Friendhill

Hei! Din blogg har faktisk gjort så jeg har fått lyst på sso blogg:) har hatt noen blogger men får aldri noen fine editer, lesere osv:\ Skal kage en en snart:) P.S bloggen din er super!,
Dato: 08.03.2015 Tid: 20:54 URL:

Postet av: Kristian

Hei hei. Ønsket bare å legg igjen en kommentar til deg her å si at jeg synes du har en kjempe fin blogg. Jeg er selv bloger, å kom over din da jeg søkte etter info om miljøet og naturen som jeg trengte til et innlegg jeg skrev. Håper du tar turen innom min blogg en gang, og legg gjerne igjen en kommentar og å si hav du synes. Hilsen Kristian
Dato: 20.07.2015 Tid: 01:42 URL: http://bjerk-bjorge.no/2015/07/18/oppgradering/

Postet av: Erik

Hei!

Jeg ville bare legge igjen en liten kommentar til deg her å takk for mye fint lesestoff her inne. Jeg er selv blogger og blogger om alt mellom himmel og jord

☺ Ta en tur innom en gang da ☺
Dato: 28.01.2016 Tid: 01:02 URL: http://greenstarmarine.nu/savner-ikke-alt/

Skriv en ny kommentar

Katarina Silverhill

Katarina Silverhill 16, Gamvik
Hei og hjertelig velkommen til min blogg. Her vil du få et lite innblikk av min hverdag på Starstable online. Jeg bor på New hillcrest stallen sammen med mine flotte hester og ponnier. Jeg liker og utforske starstables plasser og være med klubben og venner. Håper du liker bloggen min!

Søk

Widgets

bilde bilde bilde

Design

Laget av Lisa
hits